NyitólapRegisztrációBelépés Pályázatinfó
Vasárnap, 2021.05.16, 09:04
Belépés
Honlap-menü

Keresés

Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Industria Ház

Videók

ECP Consulting Kft
”DRAPP
-
MEGAPORT
-
Pályázat - wyw.hu
-
Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac
Linktár Network
Magyar
Links In Target
-

-
Letöltés
Nyitólap » Anyag-archívum
Amennyiben élelmiszer előállítással, feldolgozással foglalkozik, ez Önnek szól!
A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 151 milliárd Ft.
A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 5000 db.
Támogatott:
 • Termeléshez kapcsolódó új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása;
 • Az anyagmozgatáshoz és/vagy raktározáshoz és/vagy csomagoláshoz kapcsolódó új eszköz beszerzése
 • ... Tovább »
Megtekintések száma: 571 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2016.01.04

Megjelent a Trágyatárolók építése pályázati felhívás!  

A felhívás alapvető célja, hogy az állattartó telepek megfeleljenek a trágyaelhelyezéssel kapcsolatos előírásoknak. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5,6 milliárd Ft. 

Pályázók:  

 1. Mezőgazdasági termelő
 2. Fiatal mezőgazdasági termelő
 3. Mezőgazdasági termelők egy csoportja (kollektív beruházás)

Támogatható tevékenységek:

 1. Trágyatárolók kialakítása
 2. A trágya kezelésére vonatkozó beruházások
 3. A csapadék trágyarendszertől való elvezetése
 4. A trágyatároláshoz kapcsolódó monitoring rendszer kialakítása
 5. A trágyatároláshoz, feldolgozáshoz, mozgatáshoz szükséges erő és munkagépek ... Tovább »
  Megtekintések száma: 632 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2015.11.23

Megjelent az a 20 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat, amelyet prototípusfejlesztésre és a forgalomba hozatalra lehet felhasználni. A "Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés" című (GINOP-2.1.7-15 kódszámú) felhívásra a támogatási kérelmeket 2015. december 15-től lehet majd benyújtani. Mivel a pályázatot a november elsején hatályba lépő új közbeszerzési törvény előtt tették közzé, ezért a Kbt. tervezett módosítása miatt erre még nem fog vonatkozni a 25 millió forintos korlát, ami felett már általános közbeszerzési kötelem érvényes az elnyert (jelen pályázatban 10-130 millió forint közötti) támogatásra.

A pályázati kiírás a fejlesztések két, piaci alapon nehezen finanszírozható fázisára koncentrál. Vagyis: a kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) házon belüli prototípusfejlesztésére és az ezek eredményeként létrejövő innovatív termékek, szolgáltatások és eljárások forgalomba hozatalára.

... Tovább »

Megtekintések száma: 636 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2015.11.02

Megjelent a Vidékfejlesztési pályázatok idei menetrendje!  

Megjelent a Magyar Közlönyben az 1300 milliárd forintos keretösszegű Vidékfejlesztési Program idei pályázati menetrendje, amely szerint idén 32,  összesen 710 milliárd forintnyi értékű pályázat meghirdetése várható. 

Ime a pályázati menetrend (KLIKK)

Megtekintések száma: 653 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2015.10.19

Szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatása az alkotások hasznosulásának előmozdítása érdekében - 2015

Megjelentek a pályázati rendszer egyik fő témakörébe tartozó kutatás-fejlesztési tevékenységeket támogató pályázatok. 

A mikro, -kis és középvállalkozások ezen a téren nagy lehetőséget kapnak, miszerint a szellemi alkotások hazai, és/vagy nemzetközi iparjogvédelmi oltalmát szolgáló újdonságkutatási, oltalomszerzési és oltalom-fenntartási, valamint a szellemi vagyon értékelés és audit tevékenységek 100%-ban támogatottak!

  ... Tovább »

Megtekintések száma: 664 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2015.08.27

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása - GINOP-1.2.2-15, GINOP-1.2.1-15

Végre megjelent a várva várt eszközbeszerzési pályázat, ami rendkívüli lehetőségeket kínál fejlesztési költségeinek csökkentésére! Ha Ön gyárt, feldolgoz, esetleg gyártásba -feldolgozásba kezdene, itt az idő, csökkentheti beruházási költségeit akár 70%-al! Ha nem ezzel foglalkozik, de szabad vállalkozási zónához tartozó településen tevékenykedik, akár 50 %-os támogatással vásárolhat új eszközöket! Csak Pest megyén kívüli fejlesztések támogathatóak. ... Tovább »

Megtekintések száma: 718 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2015.06.11

A vállalkozások külföldi piacokra kijutását célzó Felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében. A kiírás célcsoportját azok a vállalkozások képezik, amelyek magasan feldolgozott, végfogyasztásra szánt termékekkel kívánnak megjelenni a külpiacokon.

Bővebben Itt olvashat róla

Megtekintések száma: 697 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2015.05.26

A nagyvállalatok, illetve a kereskedelmi és szolgáltató szektorba tartozó kkv-k nem pályázhatnak az új uniós fejlesztési ciklusban a kapacitásbővítő pályázati kiírásokban, mivel azok elsősorban a feldolgozóipari cégekre lesznek kiírva - hívta fel a figyelmet Kabai Anikó a Világgazdaság mai konferenciáján. A Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője a gazdaságfejlesztési pályázatok bírálati szempontjainak ismertetése mellett több igen fontos tippet, illetve buktatót is elmondott azzal kapcsolatban, hogy mikre kell nagyon odafigyelnie a pályázóknak, különben jelentős problémákba szaladhatnak bele. Az egyik ilyen - tömegeket érintő probléma - az, hogy a pályázat elektronikus benyújtása után 3 nappal még postán is be kell nyújtani egy nyilatkozatot. 

 

Kabai Anikó előadásának fontosabb gondolatai, illetve a pályázóknak szóló tippek és fontos buktatók

 • Az EU-s szabályok miatt nagyon megkötött a magyar ... Tovább »
Megtekintések száma: 800 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2015.03.31

Egy kis jelenlegi pályázati helyzet összefoglaló:

Az EU-s támogatási időszak mindig 7 éves periódusra van meghatározva, és a források elosztása a kormány által benyújtott operatív programok alapján történik. Az előző támogatási ciklus 2007-től 2013-ig tartott, ezen időszakra vonatkozó források végleges lehívása zajlik jelenleg.

A következő támogatási időszak Magyarország esetében 2014-2020, mely időszak alatt 7080 MRD Ft forrás áll rendelkezésünkre. Ezek lehívásához egy 7 éves stratégiai terv létrehozására volt szükség, ezeket hívhatjuk operatív programoknak. Ezek az operatív programok 2014-ben sajnos csak nagyon lassan készültek el.

Ennek oka, hogy az áprilisi választásokig valószínűleg nem volt érdemi munka ezen a téren, illetve a választást követően a teljes bírálati intézményrendszert átalakították, felszámoltak szervezeteket, és újakat hoztak létre. Példaként említhetjük, hogy megszűnt a vállalkozásokat leginkább érintő, gazdaságfejlesztési forrásokat el ... Tovább »

Megtekintések száma: 739 | Dátum: 2015.02.09

Mikro-, kis és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése, amely során lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására.

Részletek ITT!

 

Mikro-, kis és középvállalkozások piaci megjelenéséne ... Tovább »

Megtekintések száma: 735 | Hozzáadta: Csaba | Dátum: 2014.10.13

1 2 3 4 5 »

  Copyright ECP Consulting Kft © 2021
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben