NyitólapRegisztrációBelépés Pályázatinfó
Szombat, 2020.12.05, 03:22
Belépés
Honlap-menü

Keresés

Mentett hírek

Naptár
«  December 2020  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Industria Ház

Videók

ECP Consulting Kft
”DRAPP
-
MEGAPORT
-
Pályázat - wyw.hu
-
Linkgyûjtemény
Magyar
Reklámpiac
Linktár Network
Magyar
Links In Target
-

-
Letöltés
Vállalkozás fejlesztés
 
A felhívás célja a szellemi alkotások hazai, és/vagy nemzetközi iparjogvédelmi oltalmát szolgáló újdonságkutatási, oltalomszerzési és oltalom-fenntartási, valamint a szellemi vagyon értékelés és audit tevékenységek támogatása. Olvasson tovább...
 
A Felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése. Olvasson tovább...
 
A vállalkozások külföldi piacokra kijutását célzó Felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében. A kiírás célcsoportját azok a vállalkozások képezik, amelyek magasan feldolgozott, végfogyasztásra szánt termékekkel kívánnak megjelenni a külpiacokon. Olvasson tovább...
 

 
2014
 
A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése, amely során lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására.
50% támogatás, 10 millió és 100 millió között. Olvasson tovább...
 
A vállalkozások külföldi piacokra kijutását célzó Felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében. A kiírás célcsoportját azok a vállalkozások képezik, amelyek magasan feldolgozott, végfogyasztásra szánt termékekkel kívánnak megjelenni a külpiacokon. 50% támogatás, 3 millió és 7,5 millió között. Olvasson tovább...

Munkahelyteremtés - 2014

A pályázati program alapján - kizárólag hazai forrásból, a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból (a továbbiakban: NFA) - 13 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. Ezen keretösszegből 700-800 KKV-nál várhatóan 6500 új munkahely létesíthető, továbbá legalább 12000 már meglévő munkahely megőrzése is segíthető azáltal, hogy a pályázat benyújtása előtti létszámra és az új létszámra együttvéve kell legalább két évig tartó foglalkoztatási kötelezettséget vállalni.
 
Jelen pályázati kiírás célja kis-és középvállalkozások különféle belső fejlesztéseinek (pl. eszközvásárlás, ingatlan-beruházás, marketing) támogatása egy pályázati projekt keretében annak érdekében, hogy ezen beruházások révén fejlődhessenek a vállalkozások, új munkavállalókat foglalkoztathassanak, és új piacokat szerezhessenek. 
 
Telephely fejlesztés - 2013 a a Dél-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Magyarország és Nyugat-Dunántúl régiókban
     
A termelő és/vagy szolgáltató tevékenységüket fejleszteni kívánó vállalkozások meglévő, illetve új telephelyeik kialakítása és fejlesztése.

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (NFA-2012-KKV) - ÚJ - 2013 április 5-ig

A pályázati program alapján - kizárólag hazai forrásból, a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból (a továbbiakban: NFA) - 10 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. Ezen keretösszegből 700-800 KKV-nál várhatóan 5200 új munkahely létesíthető, továbbá legalább tízezer már meglévő munkahely megőrzése is segíthető.

A jelen pályázati kiírás célja olyan, elsősorban a kitörési pontokhoz (pl. egészségipar, zöld gazdaság) kapcsolódó komplex beruházások támogatása, amelyek kiemelkedő foglalkoztatási hatással bírnak munkahelyek megőrzésére vagy új munkahelyek teremtésére.
A támogatást igényelni lehet eszközbeszerzésre, információs technológia-fejlesztésre. Ezekhez kapcsolódóan támogatható továbbá infrastrukturális és ingatlan-beruházás, eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc megvásárlása, gyártási know-how beszerzése, piacra jutás támogatása, vállalati humánerőforrás fejlesztése, tanácsadás igénybevétele, illetve minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsíttatása.
Támogatás: minimum 50 millió Ft, maximum 1.000 millió Ft


Telephely fejlesztés a Dél-Alföld, Észak-Alföld és Közép-Dunántúl régiókban  

A termelő és/vagy szolgáltató tevékenységüket fejleszteni kívánó vállalkozások meglévő, illetve új telephelyeik kialakítása és fejlesztése.
A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!


Mikro-, kis és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

 

A konstrukció célja, hogy a vállalkozások piaci megjelenéséhez és a piaci versenyben való eredményes részvételhez szükséges információhoz, vállalkozás specifikus üzleti tanácsadáshoz juttassa a vállalkozásokat.  
A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!


Mikro-, kis és középvállalkozások technológiafejlesztése

 

A növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése technológiai korszerűsítésen keresztül. 

A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!

(Keret emelés esetén a felhívás ismételten megnyitásra kerülhet)
 

 

Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára - ÚJ KIÍRÁS 2012

 

Jelen pályázati kiírás célja kis-és középvállalkozások különféle belső fejlesztéseinek (pl.eszközvásárlás, ingatlan-beruházás, marketing) támogatása egy pályázati projekt keretében annak érdekében, hogy ezen beruházások révén fejlődhessenek a vállalkozások, új munkavállalókat foglalkoztathassanak, és új piacokat szerezhessenek. A pályázati kiírás keretében előnyben részesülnek az Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó fejlesztések. A vállalkozások minél több területet érintő fejlesztése céljából eszközbeszerzésre, illetve információs technológia-fejlesztésre lehet pályázni.
A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!

 

Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása

 

A hazai kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének erősítése az információs és kommunikációs technológiai megoldások hatékony alkalmazása révén mind a belső vállalati és mind pedig a vállalatközi üzleti folyamatokban, amelyek a hazai KKV-szektor versenyképességének növekedését segíthetik elő. 
 

A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került a Közép-magyarországi régióban!

(Keret emelés esetén a felhívás ismételten megnyitásra kerülhet)

 

Mikrovállalkozások fejlesztése

 

A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!
Vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes hitel együttes biztosítása révén segíti a mikro vállalkozásokat, hogy kis lépéssel fejlesszék a vállalkozásukat technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. 
 

 

Üzleti infrastruktúra és befektetési környezet fejlesztése a régiókban

 

A régiók versenyképességének megőrzése szempontjából kiemelt fontossággal bíró vonzó befektetési környezet kialakítását segíti elő, melynek fontos elemei a befektetési környezet infrastrukturális fejlesztése, valamint az innovációt és magas hozzáadott értékű gazdasági tevékenységet elősegítő szolgáltatások elindítása.
A pályázat lezárult!

 

Vállalati tanácsadás támogatása KKV-k számára

 

Magyarországon székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel, telephellyel rendelkező KKV-k részére támogatás nyújtása akkreditált tanácsadók által nyújtott vállalati tanácsadási szolgáltatás igénybevételéhez. 
 

 

Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára 

 

 

A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!

Célja, hogy a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását, és ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. A pályázat további célja, hogy olyan vállalkozások is hozzájussanak a támogatásokhoz, amelyeknek erre – méretükből és szűkös erőforrásaikból adódóan – korábban nem volt lehetőségük, és így a képzések révén kialakuljanak a tudatos emberi erőforrás gazdálkodás alapjai a mikro-, kisvállalkozásoknál.
 

Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára
 

 

 

A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!

Célja, hogy a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását, és ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. A pályázat további célja, hogy olyan vállalkozások is hozzájussanak a támogatásokhoz, amelyeknek erre – méretükből és szűkös erőforrásaikból adódóan – korábban nem volt lehetőségük, és így a képzések révén kialakuljanak a tudatos emberi erőforrás gazdálkodás alapjai a középvállalkozásoknál.


Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok számára
 

 

 

A pályázat FELFÜGGESZTÉSRE került!

Célja, hogy a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását, és ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. A pályázat további célja, hogy olyan vállalkozások is hozzájussanak a támogatásokhoz, amelyeknek erre – méretükből és szűkös erőforrásaikból adódóan – korábban nem volt lehetőségük, és így a képzések révén kialakuljanak a tudatos emberi erőforrás gazdálkodás alapjai a nagyvállalatoknál.

 

 

 

 


  Copyright ECP Consulting Kft © 2020
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben